Carnavalsweekend voorbij

Voor veel inwoners van Nederland is het carnavalsweekend inmiddels achter de rug. Een feestelijke gebeurtenis waarbij veel Nederlanders een hoop geld uitgeven. Veel mensen kunnen de maand hierop een extra zakcentje dan ook goed gebruiken. Voor een extra zakcentje kunt u bij Goud Inkoop Zeist goed terecht. Goud Inkoop Zeist neemt, ook na het carnavalsweekend, uw oude goud en zilver over tegen een eerlijke prijs. Goud Inkoop Zeist is een onderdeel van de Goudinkoop Specialist, en elke (werk)dag staat er een werknemer voor u klaar die u graag helpt bij de verkoop van uw waar.

Stijging goud prijs duurt voort

De zilver- en goud prijs zijn, ten opzichte van vorige maand, nog steeds aan het stijgen. De renteverhoging van de Federal Reserve eind vorig jaar is hier nog steeds een oorzaak van. Voor een kilo goud krijgt u op dit moment 37.941 euro, dit is een stijging van ongeveer 6 procent ten opzichte van de vorige maanden. Voor een kilo zilver weet u op dit moment meer dan 550 euro te krijgen. Dit is een stijging van meer dan 8 procent. Kom snel langs bij Goud Inkoop Zeist om van deze stijgingen te kunnen meegenieten. Goud Inkoop Zeist neemt al uw oude zilver en goud in, twijfel dan ook niet om uw waar te laten taxeren in de winkel!

Vooruitzichten niet even rooskleurig

Volgens kenners moet er met voorzichtigheid gezegd worden dat deze stijgingen langer zullen voortduren. Volgens hen zijn de vooruitzichten heel onzeker. Een reden hiervoor is dat de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump aangegeven heeft een renteverhoging te willen doorvoeren in Amerika. Dit zal resulteren in het meer opzij zetten van geld door investeerders. Zij zullen dan meer van goud afstappen en meer goud gaan verkopen. Aangezien de markt van goud is gebaseerd op vraag en aanbod, zal de prijs van goud op den duur gaan dalen. Wacht niet te lang met langskomen bij Goud Inkoop Zeist om nu nog van de stijging van de goud prijs te kunnen genieten. Klik hier voor contact.