Goud Inkoop Zeist blijft!

Goud Inkoop Zeist zal ook de komende 5 jaar op dezelfde locatie te vinden zijn. Na een jaar aan de Steynlaan te zijn gevestigd hebben wij dit besluit genomen. Wij zullen u ook de komende jaren de service bieden die u van ons gewend bent. Om dit aan heel Zeist te laten weten hebben wij dit ook aan de Nieuwsbode Zeist gemeld. Lees hieronder een fragment uit het gepubliceerde interview:

’’De prijs van goud en zilver stijgt nog steeds. En dat brengt mensen er toe om hier hun oude goud kosteloos en vrijblijvend te laten taxeren. Vaak met verkoop tot gevolg. Want kapotte kettinkjes, dental goud en zilveren bestek, sieraden die uit de mode zijn, of uit een erfenis, kunnen zomaar veel geld opbrengen. Wij dragen het keurmerk ‘Erkend goudinkoop specialist’en dat geeft aan dat wij een eerlijke prijs geven.’’

De winkel zelf is gevuld met goudkleurige sieraden en men kan hier terecht voor een betrouwbare taxatie. ‘’Natuurlijk kom ik ook heel verdrietige verhalen tegen, maar meestal gaan mensen blij de deur uit; verrast over wat hun oude edelmetaal nog waard is. Voor de mensen die niet naar de winkel kunnen door omstandigheden is er een mogelijkheid voor een thuistaxatie. Voor een afspraak kan u langs de Steynlaan 48b gaan of bellen naar 06-34969767.

http://nieuwsbode-zeist.nl/nieuws/goud-inkoop-zeist-besluit-aan-steynlaan-te-blijven-1.5458209